Numerologia

Usuwanie konta Numerologia

Numerologia od SS.House. Konto nie jest obowiązkowe; jeśli je masz, możesz w dowolnej chwili usunąć je wraz z jego danymi.

W aplikacji

  1. Otwórz Numerologia i dotknij koła zębatego u góry ekranu głównego, aby otworzyć „Ustawienia”.
  2. Dotknij „Konto i prywatność”, a następnie „Zarządzaj kontem”.
  3. Dotknij „Usuń konto” i potwierdź hasłem, przez Google lub Apple.

Konto zostaje usunięte od razu.

Bez aplikacji

Napisz na hello@numerologia.au z adresu przypisanego do konta. Usuniemy konto w ciągu 30 dni i potwierdzimy to w odpowiedzi.

Co zostaje usunięte

Co zostaje zachowane

Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji. Anuluj ją w ustawieniach subskrypcji App Store lub Google Play.

Imiona i daty urodzenia wpisane przez Ciebie dla innych osób zostają wyłącznie na Twoim telefonie; znikają po usunięciu aplikacji.

Polityka prywatności